30 május 2017

MI HIÁNYZIK AZ ÉLETEDBŐL?



Mi az a dolog, ami teljessé tenné az életed, téged, a személyed és a lelked? Gondolj csak bele, hogy milyen lenne az az érzés, amikor semmi hiányt nem éreznél és simán élnéd az életed örömökben és boldogságban. Mindez elvezet az önbeteljesüléshez. Amikor minden jó úgy, ahogy van, semmin nem változtatnál, mivel már mindent megtettél, ami változást igényelt. Bár a fejlődést nem állíthatod le és nem is kell, az folyamatos, akárcsak a változás, amit már nem Te irányítol, hanem ahogy haladsz az életben úgy következik be a változás, akaratodon kivül is, de eljön az a pont, amikor már úgy érzed, hogy végre elkezdhetsz élni. Az emberek többsége arra koncentrál, hogy mindent megszerezni és végrehajtani, ami természetes, ám sokan eközben megfeletkeznek a mindennapi életnek örülni és megbecsülni, hálás lenni akár kis apróságokért is. Mit értek ez alatt? Hogy bizonyos dolgokat, nem csak azért kell vagy érdemes tenni, mert mindenki így csinálja vagy bizonyos sablonokat követni, hanem Önmagad kövesd. Kövesd azt, ami benned van! Hozzál valami újat létre. Tegyél valami teljesen különbözőt, amit más még meg sem közzelített. Ne félj, hanem engedd szabadon a kreativításodat és hadd, hogy más örüljön mindannak, amit TE létrehozol.


Az életben nem csak az kellene, hogy hiányt jelentsen, mint a munkahely, lakás és egyébb javak. Természetesen, hogy ezek fontosak, de mivan az önismeret hiányával, az önbeteljesülés hiányával és ami a legfontosabb miért kell egyáltalán valami hiányozzon? Hiányt soha senki nem kell érezzen, mert minden amire szükséged van, azt Önmagadban megtalálhatod! Képzeld el, hogy minden egy csere a világon, valamit adsz, hogy valamit megkapj cserébe. Bármit, amit adni fogsz, mindig vissza fogod kapni, amit cserébe érdemelsz. 

Ne a hiányt keresd az életben, hanem vedd észre, ami körülvesz és akik körülvesznek, légy hálás azért amid és akid van. Érd el a céljaidat és valósítsd meg az álmaidat, de ne a hiányukra koncentrálj. Ne arra gondolj, hogy nincs, még mindig nincs ott, még mindig nem szerezted meg és így tovább, hanem arra gondolj, hogy minden tettel és gondolattal közelebb kerülsz azokhoz a dolgokhoz, amire vágysz. Valóban mindened megvan, csak önmagaddal és másokkal is tudatnod kell azt aki vagy. Az vagy, amire megszülettél és arra születtél, hogy azzá váljál. Ez a meg-valósítás. A hiány ellenkező érzete olyan mint az a személy, aki megöregszik és csak annyit tud mondani az életről, hogy semmit sem bán és mindent úgyanúgy tenne! 

Tipp: élj az életnek, ne kövesd a hiányokat, kövesd az álmaidat és valósíts meg azokat! Legyen a TE akaratod szerint!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése