09 május 2017

MILYEN LELKI ALKAT VAGY?



Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lelki alkat vagy, hogyan látod a világot és mindazt, ami körülötted van? Az életfelfogás, mindent meghatározz. Befolyásolja a mindennapi életed, a döntéseidet, a jelent és a jövődet. Figyeld meg Önmagad, hogyan viselkedsz, beszélsz, hogyan vélekedsz dolgokról és ami a legfontosabb, mi a hozzáállásod mindenhez. A gondok, a problémák, a kellemetlenségek könnyen magukkal ragadnak, vagy képes vagy megtartani a magatartásod és kontroll alatt tartsd saját magad illetve uralni tudod-e mindazt, ami benned rejlik? Figyeld meg, hogy hogyan viszonyúlsz a dolgokhoz, amik érintenek és légy éber önmagaddal szemben, hogy mennyire vagy nyított a lelki világoddal kapcsolatban. A beállítottságod fontosabb, mint gondolnád. Hiszen az által teszed a dolgod és cselekszel a világban, nap mint nap.



Találd meg önmagadban a küzdő szellemet, az ambiciós egyéniséget, azt a személyiséget, aki képes mindent leküzdeni a céljai és mindaz érdekében, amit elszeretne érni. A lélek nem kell érintetlen maradjon, hanem folyamatos fejlődésen és átalakuláson kell túlmenjen. A lélek az energia, amit használni kell minden élethelyzetben és minden körülményben. A lélek az erő, ami belülről kivülre hat, a szellem pedig megoldja mindazt, amit a lélek előrendelt. Hallgass a lelki világodra és bizzál benne, önmagadban!
 
Mindenki különbözik és ugyanakkor mindenki egy és ugyanaz. Mindenki három összetevőből áll, test, szellem és lélek, csak a funkció különbözik, az egyéniség. Mindenki mindent megtud csinálni, csak mindenki másképp aratja le annak a hatását. Az értékek fogják meghatározni a különbözőséget. Mindent megoldhatsz, ha megtalálod benne a rejtélyt. Olvass a sorok között és láss a szavakon túl. Lásd belül azt, ami kivül, szabad szemmel nem látható. Minden ami a lelked mélyén rejlik fogja meghatározni a válaszaidat, a választásaidat és a döntéseidet amiket hozol. 


Tipp: Úgy figyeld a világot és mindent, ami körülvesz, ahogy látni szeretnéd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése