04 május 2017

MI A KÜLDETÉSED?



Képzeld el, hogy már megvan az, amire vágysz, már a tenyeredben tartod, pontosan tudod, hogy ki és mi szeretnél lenni az életben. Csak még azt nem tudod, hogyan. Ha mégsincs meg az, amit keresel, sok mindent kipróbáltál már, de egyiksem az igazi, egyiksem nyújtja azt a belső érzést, ami semmi mással nem összehasonlítandó, akkor valami teljesen újat kell kipróbálj. Akkor fogod tudni felismerni, hogy az a valami a TE ajándékod, amikor teljesen új és ismeretlen állapotot fog kiváltani belőled, amit még az előtt soha sem. Mint, amikor az első szerelembe esel, egy olyan érzéssel szembesülsz, amit azelőtt még nem tapasztaltál. Az ember ráérez az igazira. Pontosan tudni fogod, ha már megtaláltad. 


A küldetés egy igazi rejtély és ugyanakkor mindig ott volt és ott lesz előtted. Felismerheted, ha aprólékosan felmérsz minden lépést az életedből, a múltadból. A gyermekkor a legmeghatározóbb. Az nem küldetés, ha olyas valamivel foglalkozol és töltöd idődet, ami nem hoz örömöt, amely nem motivál, ami nem tesz boldoggá valamint amit semmiképp nem szeretnél egész életed végéíg csinálni. Az, ami untat, illetve amit kényszerből teszel, amit amiatt végzel, mert mások kedvében szeretnél járni, mert másoknak próbálsz megfelelni vagy azért mert ezt így kell csinálni, mert úgy tanították, az nem a TE pályád. A küldetést nem tanulod, érzed! Amikor már megvan, fejleszted és merítel mások példájából, inspirálódsz. A küldetés az, amit hozol magaddal és tovább kell adnod másoknak. A küldetésed, egyedi, ami csak veled kompatibilis!


Légy türelmes és kitartó a küldetéseddel kapcsolatban, adj időt magadnak, de ne várj vele, hanem nap mint nap dolgoz érte, használd ki minden energiád arra, hogy megtaláld azt és hogy fejlezd önmagadban. Tartsd a lépést az időddel. Haladj az idővel együtt, ne maradj le. Koncentrálj és csak arra fókuszálj, amivel egész életedben foglalkozni szeretnél. Minden más idővesztés! Hogy megtud mi az, ami neked volt szánva, képzeld el, hogy mi lenne az, amit másoknak átadnál? Mi az, amiről legtöbbet beszélsz vagy legtöbbet gondolsz? Mi az, amihez a legjobban értel? Mi az, ami csak úgy „árad” belőled? Ez a valami belülről kell jöjjön. Érezni fogod azt a szeretetet, azt a szenvedélyt, amit affelé táplálsz. A belső világod oszd meg a külső világoddal! Egy biztos, amikor ráébredsz a küldetésedre, szabaddá válsz. Az által nem másoknak kell megfelelni, hanem önmagadnak. Nem mások álmát, célját valósítod meg, hanem önmagadét. Nemcsak másokat teszel ezzel boldoggá, hanem Önmagadat! Tipp: találd meg önmagadban azt, amivel megvoltál bizva és vállalj felelősséget érte! A küldetésed mindig hívogatni fog. Légy éhes a küldetésedért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése