23 május 2017

KERESD A VÁLASZOKAT…



Minden kérdést, egy válasz követ. Ez így igaz. De ahhoz, hogy válaszokra találj, megfelelő kérdésekkel kell, hogy rendelkezz. Egy jó válaszhoz, jó kérdés kompatibilis. A válaszokat akkor a legkönnyebb felismerni, amikor a kérdésed alapos, pontos és tudod mit szeretnél elérni az alapján, fontos számodra. Egy választ akarnod kell! Egy válaszra szomjaznod kell. Mivel minden döntés életváltozást idéz elő, bármennyire aprót is, vagy akár nagyot, úgy minden válasz, mindent megváltoztathat. A válasz elsajátítása, változással és fejlődéssel áldja meg tulajdonát. Már soha nem leszel ugyanaz, mint aki voltál. Több vagy és minden válasszal mégtöbbé válsz. 


Mindannyian különböző kérdésekkel rendelkezünk, amellyek a céljainkkal, a jóléttel, a szeretettel, az önbeteljesüléssel kapcsolatosak. Valamennyien ezt az útat követik, hogy miközelebb kerüljenek az élet értelméhez és a boldogsághoz. A kérdéseidet nem elég csak feltenni és egyszerűen várni a válaszokat, hanem tenni kell érte, majd ha úgy érzed, hogy mindent megtettél, ami tőled telhető, engedd el, hogy bőséggel térjen vissza hozzád. Legyen az bármi a földön, a világon, az univerzumban, ne szorongasd, sem az  anyagiakat, javakat, sem érzelmeket, fájdalmakat, kérdéseket, hanem hadd, hogy tegye a dolgát, csak úgy térhet vissza hozzád. Ha valamit visszafolytasz, nem fog működni. Az egyszerűség, nagyszerűség! Ne gyűjtőgess fölösleges dolgokat, úgy kivül, mint belül. Csak azt tarts meg, ami a legfontosabb értékeid közzé tartozik, a többire nincs szükséged. A többi, csak kielégítésképpen szolgál. A valódi szeretet és boldogság nem a kielégülésben rejlik, hanem benned, bennem és az egész világban, minden élőlényben. Keresd a válaszokat, de ne eröltesd. Aminek jönni kell, úgy is jönni fog. A kérdésed, mindig veled és az értékeiddel legyen kapcsolatos. A kérdés rólad szól, a válasz pedig benned rejlik.
 
Tipp: ha kérdéseid vannak és a válaszokat keresed, ne  feledd, hogy csak az láthatja, aki látni akar, és csak az hallhatja, aki hallani akar…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése