19 május 2017

TALÁLD KI ÖNMAGAD !



Figyeld meg azt, hogy ki vagy most, a jelen pillanatban, minden értékkel és célokkal együttvéve, majd képzeld el, hogy ki szeretnél lenni. Ki és milyen az a személy, akivé válni szeretnél? Ne gondolkozz sokat, hanem találd ki. Találd fel! Építsd fel Önmagad! Kezd lentről, az alappal, a szükségletekkel, majd haladj szépen lassan fel, mind fennebb, az álmok felé és landolj a csillagok közzé. Minden előbb belül kezdődik, majd kivül valósul meg. Kezd el és valósítsd meg! 


Ha nem tudod, hogy mit szeretnél vagy ki szeretnél lenni a jövőben, holnap, egy hét múlva, egy év múlva vagy öt-tíz év múlva, nincs más dolgod, mint megnézd, hogy ki és milyen vagy ebben a pillanatban, a jelenben. A jelen meghatározza a jövőt! Tégy a jelenben, hogy legyen a jövőben. Figyeld meg azt, amivel most rendelkezel – értékek, célok, család, karrier, kapcsolatok – majd képzeld el, hogy milyen változásokat hoznál azokban, ha megtehetnéd, már pedig meg is teheted. Minden változás egy gondolat által megy végbe. A gondolat megfogamzik, a változás bekövetkezik. Vetísd ki a jelent, majd dolgozz a jövő képmásán, ahogy Te szeretnéd, hogy kinézzen. Éld át, mintha már ott lennél, a jövőben. A jelenben bármit is teszel, az legyen hasznos a jövődre nézve. Mindent, amit teszel nap mint nap, a jövőddel legyen kapcsolatos. Bár múlt és jövő szó szerint nincs, hiszen mindig csak jelen van, a mostban vagy tudatos, a mostban élsz, de ugyanakkor gondolnod kell az énképed fejlődésére, amit Te formálsz meg, változtatol és vetitel ki a világba. Mutasd meg, hogy ki vagy illetve ki szeretnél lenni. Ne feledd, hogy minden tettel, cselekedettel meghatározod Önmagad és a jövőd. Az vagy, amit és ahogy teszel a mindennapi életben, minden területen, nincs kivétel. Mindenhez, amihez hosszáérsz Önmagadból viszel bele. Amivel foglalkozol és ahogy adod elő Önmagad, az saját éned jelképezi. Hozd ki önmagadból a legjobbat, mindenben!
 
Tipp: írd le vagy rajzold le, hogy milyen a jelened, majd az mellé készíts hozzá tökéletes jövőt! Mindig jelen időben fogalmazz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése