16 május 2017

TESZEL ÖNMAGADÉRT?



Az élet túl rövid, hogy a múltban vagy folyamatosan a jövőben élj. A mostban való élés élethosszabító! A mindennapi életben mennyi időt és energiát szánsz önmagadra illetve mindenre, ami számodra fontos? Figyeld meg, hogy mennyi időt fektetsz az egészséged karbantartására, a tested-lelked harmóniájának helyreállítására, ami mindannyiunk életében folyamatosan ingadozik, valamint a céljaid, álmaid kibontakozására és nem utolsó sorban a társas élet ápoltságára. Figyeld meg Önmagad kivül-belül. A külsőt fogadd el, ajándék. A belsőt folyamatosan formáld, fejlezd, változtasd, erősítsd és valósítsd meg. Légy Önmagad legnagyobb inspirációja! Meríts önmagadból, tégy és vegyél önmagadból, lásd ki voltál és azt, hogy kivé válhatsz! Teremts egyensúlyt Önmagad és a céljaid között. Haladj a TE utadon! 



Azt teszel kivül, amit belülről érzel. Dolgozz a belső értékeiden. Az életed többről szól, mint csak egy testben zárt lélekről, aki egyik napról a másikra éli életét és teszi a dolgát, ahogy mások azt előírták. Fel kell ismerd a láthatatlant, amit csak belső szemekkel láthatsz. Tegyél másokért is, hogy önmagadért tehess. Amikor másokért cselekszel, önmagadért cselekszel. Amikor másoknak adol, önmagadnak adol. Amikor másokat elfogadsz, Önmagad fogadod el. Amikor másokat szeretsz, Önmagad szereted! Nem kell angyal legyél, hogy jó legyél, nem kell madár legyél, hogy repülhess és nem kell ember feletti erőkkel rendelkezz, hogy megvalósítsd Önmagad. Tudj különbséget tenni, hogy a kivül nem lehet belül, de ami belül, az csak kivül valósul meg és bontja ki szárnyait. Tegyél Önmagadért! 

Tipp: rangsorold a legfontosabb dolgokat az életedből, írd le vagy ábrákkal tedd láthatóvá, majd tedd egy olyan helyre ahol nap mint nap láthatod, amely közelebb visz minden tekintettel.
Élvezd az utazást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése