12 május 2017

NE ADD FEL!



Önmagad felvállalása egyik legszebb és legbátrabb dolog, de megéri. Nincs jobb szerep amit betölthetsz, mint az amikor Önmagad lehetsz. Nincs jobb munkád, mint az, hogy önmagaddal foglalkozz, hogy fejlezd Önmagad, ápold tested és lelked és mindazt harmóniában tartsd. Bár olykor az ember egyik legrosszabb rémálma, ha önmagát adja az életben, de álarc mögé bújni sem könnyebb. Az igazi élet akkor kezdődik, ha teljes mértékben Önmagad lehetsz. Ezért sokat kell tenni, hiszen amíg nem ismered azt, aki vagy és amilyen szerepet töltesz be a világban, addig nem tudod felvállalni a valódi éned. 


Soha ne add fel önmagad, azt aki vagy! Tedd a dolgod és haladj az értékeidnek megfelelően. Bármilyen helyzeten mész keresztül, bárki bármit mondjon ne add fel amit elszeretnél érni. Mindig lesz valaki aki belefog akarni szólni mindabba amit csinálsz és akár még megfogja próbálni megakadályozni is azt. Sokan fogják elterelni a figyelmed  a céljaidról, csak azért mert azok a személyek “jobbat” tudnak neked tanácsolni. Senki nem tudhatja nálad jobban, hogy mi a jó és mi a kevésbé jó számodra. Hallgass önmagadra! Hallgass a szívedre! A legjobb amit tehetsz és megtehetsz! Ha úgy gondolod, hogy mások jobban tudják, hogy mi a jó neked, akkor mindig csak úgy fogsz élni és azt fogod tenni, amit más mond és ahogy más szeretné. Légy független! Próbálj ne függni senkitől és semmitől, akkor leszel igazán szabad és akkor leszel Önmagad! 

Ha olykor az életben elesel, valami nem sikerül, úgy ahogy azt szeretnéd, vagy ahogy azt elvártad, ne csüggedj el és ne add fel, mivel minden, ami adatik fogadni kell, befogadni, hogy tanulhass és fejlődhess. A legszebb kincsek mindig a legnehezebben érhetőek el. Benned sok minden van, olyan dolgok, amire talán még rá sem találtál. Keresd meg önmagadban a küzdőt, a megoldásra szomlyazót, azt aki szeretni tudd és adakozni, majd mindezt helyezd a legdrágább értékeid közzé. Folyamatosan keress önmagadban, mert a legszebb kincsekre találhatsz. Amikor a legkevésbé számítol lesz szükséged az értékeidre, ami támogatni és védeni fog minden külső hatástól. Küzdő szellem vagy és küzdésre születtél. Ne add fel!

Tipp: Érd el azt, amit el KELL érj! Küzdj az álmaidért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése