30 március 2017

SIKERES SZERETNÉL LENNI?



Nem mindegy, hogy miben szeretnél sikeres lenni, illetve, hogy mennyi erőfeszítésre lennél hajlandó a sikerért. Mindenki arra törekszik, hogy sikeres legyen valamint, hogy sikereket érjen el, de ezek feláldozásokkal jár és rengeteg munkával. Ha képes vagy minél több energiát és időt belefektetni mindabba, amit szeretsz, amit élvezettel teszel, akkor előbb vagy utóbb meglesz annak a gyümölcse. Minden a maga idejében történik. Semmit sem lehet megsürgetni, bár olykor szeretnénk. Hogy valamit elérj, nemcsak, hogy utánna kell nyúlj, hanem ki kell várd, hogy a tiéd lehessen. Úgy mint egy fa, nem akkor termeszti gyümölcsét, amikor akarja, hanem amikor eljön az ideje, a gyümölcsöt pedig nem akkor szedheted le a fáról, amikor szeretnéd, hanem amikor már eljött annak az ideje. A siker küzdelemmel jár. Ha hajlandó vagy annyit belefektetni, mint amennyit vársz cserébe, akkor már a sajátodnak tudhatod. 

 



A sikerhez vagy sikerességhez való eljútás is egy folyamat. Nem történik egyik napról a másikra. A sikert mindennap megtapasztalhatod. A sikeres ember, a mindennapjaiban sikeres, nem pedig, csak egy bizonyos dolog által. A sikeres ember nemcsak beosztja az idejét, hanem értékeli és hasznosan dolgozza fel azt. A siker ugyanakkor, többféle uton elérendő. Minél hosszabb és küzdelemmel teli útat vivsz meg, annál nagyobb és bőségebb sikerre teszel szert. Mert ez a siker egyik titka, hogy bizonytanod kell folyamatosan önmagadnak. A sikert úgy érheted el, ha minden erőforrást felhasználsz, ami benned található és ha mindazt tovább fejleszted. 

A sikeres ember érzi és tudja, hogy sikeres lesz, mivel már a kezdetektől fogva annak tartja és érzi magát. Hogy miért? Mert a sikeres ember minden életadta apró dologban is meglátja az örömöt és mindent gyorsan elsajátit, továbbá, azonnal gyakorlatba ülteti, bármi is legyen az. Azok az emberek, amellyek mindent magukba szívnak mint egy szivacs, amiatt teszik, mert a siker ösztönzi őket. Ezek az egyének, már nem feltétlenül tudatosan teszik mindezt, hanem automatikusan. A siker természetes! Benned is megvan és TE is sikerre születtél! Tegyél a sikerért és többszörösen megkapod annak a hatását. Nem létezik siker “titok” – lehetsz bárhol és bárki, mindez előtted van, használd ki – oszd be az idődet, gyüjts minél több információt azzal kapcsolatban, ami a céljaidat és a vágyaidat illeti, inspirálódj, légy kreatív, épitsd Önmagad és ne feled, hogy azzá válhatsz és olyanná, akivé és amilyenné TE akarsz. TE vagy Önmagad “épitészmérnöke”, aki mindent megtervez! Tipp: képzeld el önmagadban, hogy melyik az a pont az életedben, amikor már elérted azt a sikert, amire vágysz, ha ez megvan..tegyél érte! Az vagy, amit TE megalkotol!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése