02 június 2017

KEZD ÁLMODOZÁSSAL…



Álmaid, céljaid és vágyaid összessége az álmodozással kezdődik. Álmodozz, hogy teremthess és valósítsd meg, amin álmodozol. Ha már megvan, álmodozz tovább. Az álmodozás, teremt! Mindent, amit elképzelsz, megteremted. Mindent, amit gondolatban látsz, hallasz és érzel, azt megteremted. Az álmodozás soha nem ér végett. Mind újjabb és újjabb dolgokat hozol létre és teremtel meg ez által. Használnod kell mindazt, ami benned van. 


Ha mások nem álmodoztak volna és nem álmodoznának, akkor nem lenne annyi minden a világon. Ha nem engedték volna szabadjára álmaikat, hogy azok megvalósúljanak, nem örvendeznénk mindennek, ami körülvesz. Minden, ami van tiszteletre méltó és értékelni való, mert mások kitartása és küzdelme által lett létrehozva, amiatt, hogy más hasznát vegye és tovább teremtsen. Egymásért tenni kell és egymásnak adni kell! Előbb tégy önmagadért és adj önmagdnak, hogy majd tovább adhasd. Örökké fennmarad a léted, ha másokkal azt megosztod!

Álmodozz nyított szemekkel és ne félj a következményeitől, amiket létrehozol. Létrehozni és teremteni apró dolgok által is megvalósulandó, majd nagyobb dolgokra váltandó. Minden nagy dolog egy aprósággal kezdődik. Minden aprósság naggyá válik. És minden nagy dolog örökké maradandó! Használd fel mindazt, amit tudsz és amid van! Eggyesítsd a léted az élettel és annak gyümölcseivel! 

Tipp: Gyakorold naponta Önmagadban a következőt:
Én létezem, mert…
Én vagyok, mert…
és folytasd, az álmaid szerint… 

Álmodozz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése