30 május 2017

MI HIÁNYZIK AZ ÉLETEDBŐL?



Mi az a dolog, ami teljessé tenné az életed, téged, a személyed és a lelked? Gondolj csak bele, hogy milyen lenne az az érzés, amikor semmi hiányt nem éreznél és simán élnéd az életed örömökben és boldogságban. Mindez elvezet az önbeteljesüléshez. Amikor minden jó úgy, ahogy van, semmin nem változtatnál, mivel már mindent megtettél, ami változást igényelt. Bár a fejlődést nem állíthatod le és nem is kell, az folyamatos, akárcsak a változás, amit már nem Te irányítol, hanem ahogy haladsz az életben úgy következik be a változás, akaratodon kivül is, de eljön az a pont, amikor már úgy érzed, hogy végre elkezdhetsz élni. Az emberek többsége arra koncentrál, hogy mindent megszerezni és végrehajtani, ami természetes, ám sokan eközben megfeletkeznek a mindennapi életnek örülni és megbecsülni, hálás lenni akár kis apróságokért is. Mit értek ez alatt? Hogy bizonyos dolgokat, nem csak azért kell vagy érdemes tenni, mert mindenki így csinálja vagy bizonyos sablonokat követni, hanem Önmagad kövesd. Kövesd azt, ami benned van! Hozzál valami újat létre. Tegyél valami teljesen különbözőt, amit más még meg sem közzelített. Ne félj, hanem engedd szabadon a kreativításodat és hadd, hogy más örüljön mindannak, amit TE létrehozol.

26 május 2017

TEDD A DOLGOD!



Ha az életben valamit, bármit el akarsz érni, meg kell tedd! Hozd ki a legjobbat önmagadból és abból, amit csinálsz, amit el szeretnél érni. Nap mint nap teszel valamit önmagadért vagy másokért, de nem mindegy, hogy mit és hogyan. Nem kell semmi mást tenned, csak megtedd, amit meg kell tenned. Azt, hogy mit, TE tudod a legjobban. Mi az, amire szükséged van, ahhoz, hogy elérd a céljaidat? Mit tehetsz a mindennapi életben a célod érdekében? Milyen új szokásokat hozhatsz a céljaid fejlődéséhez? Mindent osszál fel lépésekre és követsd azokat. Ne töprengj sokat, hanem tedd meg! Fedezd fel az önmagadban levő világot és tegyél érte. 

23 május 2017

KERESD A VÁLASZOKAT…



Minden kérdést, egy válasz követ. Ez így igaz. De ahhoz, hogy válaszokra találj, megfelelő kérdésekkel kell, hogy rendelkezz. Egy jó válaszhoz, jó kérdés kompatibilis. A válaszokat akkor a legkönnyebb felismerni, amikor a kérdésed alapos, pontos és tudod mit szeretnél elérni az alapján, fontos számodra. Egy választ akarnod kell! Egy válaszra szomjaznod kell. Mivel minden döntés életváltozást idéz elő, bármennyire aprót is, vagy akár nagyot, úgy minden válasz, mindent megváltoztathat. A válasz elsajátítása, változással és fejlődéssel áldja meg tulajdonát. Már soha nem leszel ugyanaz, mint aki voltál. Több vagy és minden válasszal mégtöbbé válsz. 

19 május 2017

TALÁLD KI ÖNMAGAD !



Figyeld meg azt, hogy ki vagy most, a jelen pillanatban, minden értékkel és célokkal együttvéve, majd képzeld el, hogy ki szeretnél lenni. Ki és milyen az a személy, akivé válni szeretnél? Ne gondolkozz sokat, hanem találd ki. Találd fel! Építsd fel Önmagad! Kezd lentről, az alappal, a szükségletekkel, majd haladj szépen lassan fel, mind fennebb, az álmok felé és landolj a csillagok közzé. Minden előbb belül kezdődik, majd kivül valósul meg. Kezd el és valósítsd meg! 

16 május 2017

TESZEL ÖNMAGADÉRT?



Az élet túl rövid, hogy a múltban vagy folyamatosan a jövőben élj. A mostban való élés élethosszabító! A mindennapi életben mennyi időt és energiát szánsz önmagadra illetve mindenre, ami számodra fontos? Figyeld meg, hogy mennyi időt fektetsz az egészséged karbantartására, a tested-lelked harmóniájának helyreállítására, ami mindannyiunk életében folyamatosan ingadozik, valamint a céljaid, álmaid kibontakozására és nem utolsó sorban a társas élet ápoltságára. Figyeld meg Önmagad kivül-belül. A külsőt fogadd el, ajándék. A belsőt folyamatosan formáld, fejlezd, változtasd, erősítsd és valósítsd meg. Légy Önmagad legnagyobb inspirációja! Meríts önmagadból, tégy és vegyél önmagadból, lásd ki voltál és azt, hogy kivé válhatsz! Teremts egyensúlyt Önmagad és a céljaid között. Haladj a TE utadon! 

12 május 2017

NE ADD FEL!



Önmagad felvállalása egyik legszebb és legbátrabb dolog, de megéri. Nincs jobb szerep amit betölthetsz, mint az amikor Önmagad lehetsz. Nincs jobb munkád, mint az, hogy önmagaddal foglalkozz, hogy fejlezd Önmagad, ápold tested és lelked és mindazt harmóniában tartsd. Bár olykor az ember egyik legrosszabb rémálma, ha önmagát adja az életben, de álarc mögé bújni sem könnyebb. Az igazi élet akkor kezdődik, ha teljes mértékben Önmagad lehetsz. Ezért sokat kell tenni, hiszen amíg nem ismered azt, aki vagy és amilyen szerepet töltesz be a világban, addig nem tudod felvállalni a valódi éned. 

09 május 2017

MILYEN LELKI ALKAT VAGY?



Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lelki alkat vagy, hogyan látod a világot és mindazt, ami körülötted van? Az életfelfogás, mindent meghatározz. Befolyásolja a mindennapi életed, a döntéseidet, a jelent és a jövődet. Figyeld meg Önmagad, hogyan viselkedsz, beszélsz, hogyan vélekedsz dolgokról és ami a legfontosabb, mi a hozzáállásod mindenhez. A gondok, a problémák, a kellemetlenségek könnyen magukkal ragadnak, vagy képes vagy megtartani a magatartásod és kontroll alatt tartsd saját magad illetve uralni tudod-e mindazt, ami benned rejlik? Figyeld meg, hogy hogyan viszonyúlsz a dolgokhoz, amik érintenek és légy éber önmagaddal szemben, hogy mennyire vagy nyított a lelki világoddal kapcsolatban. A beállítottságod fontosabb, mint gondolnád. Hiszen az által teszed a dolgod és cselekszel a világban, nap mint nap.

04 május 2017

MI A KÜLDETÉSED?



Képzeld el, hogy már megvan az, amire vágysz, már a tenyeredben tartod, pontosan tudod, hogy ki és mi szeretnél lenni az életben. Csak még azt nem tudod, hogyan. Ha mégsincs meg az, amit keresel, sok mindent kipróbáltál már, de egyiksem az igazi, egyiksem nyújtja azt a belső érzést, ami semmi mással nem összehasonlítandó, akkor valami teljesen újat kell kipróbálj. Akkor fogod tudni felismerni, hogy az a valami a TE ajándékod, amikor teljesen új és ismeretlen állapotot fog kiváltani belőled, amit még az előtt soha sem. Mint, amikor az első szerelembe esel, egy olyan érzéssel szembesülsz, amit azelőtt még nem tapasztaltál. Az ember ráérez az igazira. Pontosan tudni fogod, ha már megtaláltad. 

02 május 2017

VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT



Az élet sokszor próbára tesz, mindenki keresztül esik ezen, senki nem kivétel. De mindenki kivételes és különleges próbát kap az élettől. Mindig, minden értünk történik! Azt a megmérettetést kell leküzdened, nap mint nap, hónapról hónapra vagy akár évről évre, ami a fejlődésedet biztosítja. Mindez, azt súgalja, hogy valamit vagy valamiket másképp kell csinálj, illetve más útat, stílust, eszközt kell válassz. Eredményképpen, változáson esel keresztül. Ez az élet velejárója és ez által fogsz tudni eljútni oda, ahová vágysz. Az aki halad, az változik. Avagy, aki változik, az halad.