28 október 2018

TE ÉS A TERMÉSZET



Vidd közelebb Önmagad a természethez, kapcsolódj jobban a környezethez és légy egy hullámban azzal, ami maga a Világ, amiben élünk és lélegzünk. A természet által kapjuk meg és hozzuk létre mindazt, amiben hiszünk és mindazt, amire vágyunk. 

A természet egy tenyérnyi kincs és egy végtelen szeretet...


Élj azzal a tudattal, hogy Te s minden élőlény, ami körülvesz minket az, a természetesség. Valamilyen oknál fogva mi emberek gyakran beleesünk abba a hibába, hogy megfeletkezünk többet törődni azzal, ami által létezünk, élünk és érzünk. 



A természet váltja ki a legszebb színeket, a természet adja a legjobb ízeket, a természet biztosítja a legerősebb érzékelést, a természet küldi a legcsodálatosabb hangokat és végül de nem utolsó sorban, a természet elbűvöl a legkiválóbb és egyedi illatokkal.

Gyógyulj természetesen!


Ha már volt olyan pillanat az életetben vagy része voltál olyan helyzetnek, ahol nem érezted jól magad, de idővel ez az érzés változott, akkor a természet hatása vette át az írányítást életed felett. Képzeld el, hogy a természet még akkor sem hagy cserben minket, amikor mi Igen! Értünk növeszti egy fa újra ágait, értünk virágzik ki ujra a rózsa s bontsa ki szirmait, értünk és általunk táplálkozik, ahhoz, hogy Te élvezd annak illatát, színeit és tápanyagait.


Nézz Önmagadba és figyeld meg, hogy milyen csodálatos Természet vagy, találd meg benned az alaptermészetet és fedezd fel, amit eddig nem! Lépj ki a körből és fedezd fel a világot és a világod. Lásd, hogy benned és minden élőlényben megtalálható az alaptermészet, ami különlegessé és kiválóvvá tesz. Ha a fa vagy a rózsa valamint bármely élőlény képes újra meg újra „regenerálódni”, akkor Te is megteheted. A természet Téged is megtisztel azzal, hogy feltárja előtted az egyedi lelki sajáttoságaid, jellegzetteségeid, az adottságaid, tulajdonságaid és mindennek fellett a Valódi Természeted. 

A természet A Természeted! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése