21 október 2018

ÉLJ!


Az élet azért van, hogy kihasználd maximálisan, úgyhogy ne habozz, éld minden pillanatát mintha az utolsó lenne és élvezd minden momentumát, ami ott van Neked!


Bár minden megy és jön, minden megszületik és elmúlik, de amit átélsz az örökre megmarad...Mit ér egy pillanat, ha azt nem élvezheted? Mit ér egy meglepetés, ha azt, átnem élheted? Mit ér az Élet, ha azt nem élheted?! És mit ér minden, ha az, a Tiéd nem lehet?...

Tégy!...valamit

Légy!...valaki

Élj!...de nem, mint bárki




Olykor az apró dolgok hozzák a legnagyobb meglepetést az életben, a mindennapokban, olykor azok hozzák magukkal a csodát, amire oly rég vártál. Csoda mindaz, amire pillanatnyilag nem számítol, hogy bekövetkezik, egyszercsak megtörténik és mosolyt csal az arcodra. 

Ne írd homokba érzelmeidet...vésd kőbe az élményeidet!


Tanuld meg az életet más szemekkel nem nézni, hanem látni, hogy amikor megajándékozz, tudd azt csodálni. Ez felébreszti benned a pozitív lelket, ami soha nem ér véget. Őrizd legszebb emlékeid, hogy amikor letörtnek érzed Önmagad, tudd azt elővenni. Az életben fontos, hogy miket élsz át, de még fontosabb, hogy miket adsz tovább. Ne légy hamis és ne légy más, mint aki Vagy, nincs annál rosszabb, hogy úgy élj, hogy soha nem ismerték meg azt, aki valóban Te Vagy. S ne add el a lelked csak azért, hogy szeressenek, légy szerényebb, hogy kevesen..de igazán kedveljenek. Az élet egy ajándék...s bár múlandó, de amit szívből alkotunk, az a maradandó! 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése