14 október 2018

ÉLETÚT



Valamit elérni az életben nem könnyü és talán ez a jó benne. „Ami könnyen jön, az könnyen is megy...” 
 


Életútadon sok mindent meglátsz, meghallasz és megtapasztalsz, de mi az, amivel meg is maradsz? Ami fontos számodra, maradandó, ami pedig kevésbé fontos, hagyod menni. Érzelmeid és belső értékeid „eldöntik”, hogy mit érdemes tovább vinni. Ne keseredj, ha valami nem maradandó, jusson eszedbe, hogy semmi sem véletlen és ne csüggedj, ha valamit nem tudsz elengedni.

A véletlen az egyedi események szüleménye...



Mindent, amit kemény munkával (nem fizikai) és erőfeszítéssel szerzel meg, az, az Igazi. A mágia, ami örömmel árasztja el szívedet nem más, mint a kitartásod eredménye. Nem kell túl messzire menni, hogy megoldásra lelj, minden kérdésedre választ találsz, ha Önmagadba nézel. Olyan lépésekre fektess hangsúlyt, amit magaddal szeretnél vinni a jövődbe. 



Idővel megérted, hogy minden, ami életünk része, ilyen vagy olyan úton, de saját magunk alakítottuk ki. Nem helyzet vagy körülmények, nem más emberek vagy események, hanem Temagad. A múltad megnem változtathatod, ám a jövőért tehetsz, Te alakítod és Te is változtatod. Ahhoz, hogy változtass, most kell tenned érte.

A jelened, a jövőd!


Gondolkodj és képzeld el, hogyan látod Önmagad öt, tíz, akár húsz év múlva és kezd leépíteni az odavezető lépéseket hogyan érted el, haladj csökkenő sorrendben, azaz attól az évtől egészen napjainkíg. Fog ez menni csak próbáld meg! Miután ez megvan, kezd lentről, az alappal az építkezést és haladj növekvő sorrendben, amíg célba értél. Az alap, a kezdet, valamint a céljaid felépítésének és müködésének a gerince. 

Amit eltudsz képzelni, meg is tudod valósítani!


Ugyancsak, amit a képzeleted lát, hal és érez, a való életben is képes létrehozni, de ahhoz hinned kell benne. Amiben hiszel, az „létezik”. Sok esetben, amiben hiszel, csak a belső szemeiddel láthatod. A képzelet ereje határtalan, adj esélyt Önmagadnak, hogy az álmod ne csak egy álom maradjon. A megvalósulás, a viselkedésedben és a tetteidben rejlik. Amit létrehozol, abban hiszel és ugyanúgy amiben hiszel azt fogsz létrehozni. Dönts, ha döntened kell, változtass, ha változtatnod kell, lépj, ha lépned kell, teremts és hidj abban, amit álmodni mersz! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése