11 november 2018

LUXUS...


Bár legtöbben, akik e cikket olvassák, a pénzre, ékszerre, luxus életre és egyébb drága „kincsekre” fognak gondolni, ám most ez nem erről szól...luxus minden, ami számodra fontos és örömöt okozz. 


Ami körülvesz, nem feltétlenül megérdemled, hanem kiérdemelted.


A legdrágább kő, gyémánt vagy ékszer TE vagy a saját életedben és ez által okozol és viszel mások életébe is „gazdagságot” és „csillogást”. Biztos volt már életedben olyan ember, aki azt mondta, hogy milyen sokat jelentesz neki és mennyi szint viszel az ő életébe, ez, az igazi kincs és valódi érték. Ha ezt valaki nem tudja értékelni, egy drágakövet vagy gyémántot, vagy bármilyen anyagi javakat sem fog.
Luxus ami Neked megvan, de másban hiányzik. Luxus amit nem veszel észre, de mások igen. Luxus ami nap mint nap veled van, veled fekszik és veled ébred. Luxus az élet, a lét...de e luxus egyetlen megalkotója Te vagy!

Gazdagitsd mások életét, hogy Te is bőségben élhess!


Minnél értékesebb drágakővé válsz, ha ugyanazt adod tovább illetve viszonzod az érték minőségét. A mindennapi életben úgy közeledj embetársaidhoz, ahogyan azt Te is elvárnád, hogy feléd megtegyék. Okozz örömöt és csalj mosolyt mások arcára. Azzal ajándékozd meg őket, amire vágynak, ami hiányzik az életükből, segits nekik, hogy közelebb kerüljnek álmaikhoz, hogy a megvalósításuk része lehess.

Egy ajándék legfontosabb része nem az anyagiakban rejlik, hanem a mögött!


Ha szomorú, céltalan, letört vagy, bármely anyagi kinccsel sem fogják meghozni a kedved vagy betölteni azt a rést, ami hiányzik. Olykor a luxus nem külső dolgokon, tárgyakon alapszik, hanem a belső kényelemet szolgálja. Ha átkonvertálod a külső dolgokat a belsőre, akkor máris észreveszed, hogy ami kivül „luxus” az belül öröm, érték, boldogság, biztonság, kényelem és a minőséget vonza maga után. A luxus a hiányosságokat tölti be, amely a belső „láthatalan” szükségletekre vonatkozik. Nem akkor fogsz luxusban élni és a bőséget érezni, amikor a pénztárcádba nézel, hanem amikor kinyítod a rég homályban felejtett képes albumot és bontogatni kezdet az elmúlt éveket.
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése