02 szeptember 2018

BÉLYEG…HOGYAN LÁTOD ÖNMAGAD?



‘ know thyself … ’
Hogyan ismeritek Önmagatokat ...
és valójában milyenek vagytok a ’jelentés’ igazi értelmében?


Légy Önmagad minden körülményben, még ha mások nem is tudnak elfogadni olyannak, amilyen vagy, az egyenes tartás és egy mosoly a nap fénye, nem kell hozzá különösebb recept, elég, ha Önmagadat adod. Az, hogy a világ mit vár tőled és mikor kinek kell megfelelned, kizárólag rajtad múlik s más nem dönthet helyetted. 

A világ minden pontján él olyan ember, aki mások által lett “megbélyegezve”, amit nemcsak elhitt de azt használja is, mint egy identitást és aszerint él is. Hogy mi valtja ki belőlük ezt, esetleg önmaguk el nem fogadása vagy akár más zavaró tényezők, ám egy biztos, TE nem vagy AZ akinek ők látnak, gondolnak és bélyegeznek meg.

Nincs bélyeg, ami TÉGED megtudna határozni.


A szinek, amiket beleviszel a világba, egyediek és kizáróla azok fognak Téged meghatározni. Azok a belső értékek, amelyek hozzád tartoznak, nem kopnak ki, mindig ott lesznek. Sok impulzusok megérintenek a világban és főleg mások által, de amivel születtél, az mindig különlegessé, kivállóvá fog tenni, független mások mit gondolnak Rólad.

Nincs hiedelem, amit TE el nem fogadol valósnak és létezőnek e földön és égen.


Élj aszerint, amit igaznak tartasz és haladj utadon ahová szíved és belső hangod írányit, amiben csalódás soha nem érhet. A belső hangod, a belső szemed és füled, amit a külső szempár nem lát és külső fülek megnem hallanak. Tudom tudom, hogy mindez nagyon jól hangzik és nagyon egyszerűnek, ilyenkor pedig fel teszed magadban a kérdést, hogy hogyan szerzel tudomást minderről, hogyan működik valamint hogyan ismered fel, amikor a belső hang szól s nem a gondolatok próbálnak eltéríteni a figyelmed. Egy biztos, hogy az idő múlása kifejleszti benned ezt az Ősi Erőt. Sem technika, sem trükk nem rejtőzik e mögött, sem bőrszin, sem nemzetiség, e fajta háttér nem befolyásolja e természetes csodát. Annyi a teendő, hogy légy nagyon, NAGYON figyelmes az öt érzékszerv által szerzett tapasztalatokra - látás, hallás, szaglás, ízlelés és tapintás - ám ennél még fontosabb a hatodik érzék, ami nem hiába kapta a hatodik “besorolást”, mert a legnezebben felismerhető és használható. Ezen öt érzékszerv által szerzel tudomást a külvilágról és minden ami benne található, de mi történik a láthatatlannal, az talán nem is létezik? 

Ami, bár láthatatlan, attól még létezik és mindenkiben ott van.


A hatodik érzék, amit nem látol, hallasz vagy tapintol, mégcsak az ízét sem érzed, ám mégis VAN.  A belső hang, hatodik érzék vagy intuició az, amikor a lélek szólal meg és egy másik “dimenzióba” szárnyalsz és vele együtt érzéseid is. A lélek, információkat közvetít, amelyekre szükséged van és segítségedre siet. Ha valamiről le nem veszed a gondolatod, ha valamit úgy érzel, hogy semmi áron nem akarod, ha ott állsz egy ajtó előtt, ám úgy ÉRZED, hogy job volna megfordúlni inkább, akkor a lélek sugal és üzenni igyekszik. Ám tégy különbséget, amikor a gondolat által döntsz és az érzéseid vagy megérzéseid által. Nem egy és ugyanaz. Idővel lehet kifejleszteni és használni, ami megszilárdul és készséggé válik. 

A lélek egyedivé tesz és az igazi “bélyeg”, ami meghatározza, hogy Ki vagy és kivé válhatsz. Ez egy az egyben nem elég, hogy csak tudol róla, hanem Neked is tenned kell hozzá, hogy kifejlezd készségeid, tulajdonságaid és használd őket, hogy minenki csodálni tudja egyediséged. Légy TE, aki bárhol jár “bélyegeket” szór el Önmagából. 

Légy, amilyen lenni szeretnél, lépteid tükrözzék lelkivilágod és azt, AKI valóban vagy!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése