09 szeptember 2018

SZEMÉLYES TÖRTÉNET


    
       A legkönnyebb út, hogy elnyerd az emberek szívét, ha a saját egyedi történeteddel állsz eléjük. A saját tapasztalataid és élményeid egyéniek, felkeltik mások érdeklődését és akár tetszését vagy még annál mélyebb érzések is nyomot hagyhatnak valaki szívében. 


     Sokan szivesen meghallgatják mások történetét, hogy miken mentél keresztül, nem is arra kivancsiak, hogy miért, hanem, hogy mi az, amit megtapasztaltál és mit tanultál mindabból illetve milyen élményekkel gazdagodtál meg, amely valamilyen téren megváltoztatták életed és mit tudsz másoknak továbbadni. Következésképpen, ezek az emberek, akik szivesen inspirálódnak mások történeiteiből, cserébe ugyanazt keresik, hogy valakivel megosszák a saját, egyedi történeteiket, annak érdekében, hogy barátokra tegyenek szert vagy a valahová tartozás érzését kelti fel bennük, azt az érzést, hogy nincsenek egyedül, ez sokak számára nagy megnyugvás hasonló helyzetű emberekre találni. 

Vedd a bátorságod és mesélj, nyílj meg, a történeted mindent megváltoztathat életedben!


    Van, aki csak meghallgat, lessz aki szivesen viszonozza cserébe a saját történetét és olyan is fog akadni, aki inspirálódni fog vagy akár példaképpé is válhatsz egyesek számára. Mit foglalj egy személyes történet lebonyolitásába? Erre nincs egy kitüzött szabály, elv vagy törvény. A legautentikusabb, ha őszintén és szívből fogalmazol. A saját sztorid hasznodra is válhat, oly annyira, hogy akár hegyeket is megmozdíthat, nagy szerepe van az első benyomás felkeltésében idegen társaságban, új állás esetében, valamint a szerelem „bevonzásában” is, de még annál inkább a nehéz „sorsú” emberek számára, akik meríthetnek a TE történeteből. 

     A személyes történet, személyre szabott és embertől függ. Úgy, ahogy nincs két egyforma ember, úgy nem létezik két egyforma történet sem, csak hasonló tapasztalattal rendelkező emberek. Van, aki egyetlen egy tapasztalatban látja a fordúlatot az életében, ami teljesen új írányba vitte, új útak, új célok, kihívások és sikerek felé. Van, aki ujjászületett egy élmény által, az megváltoztatta életét és van, aki egész életében valamiért küzdött, aminek gyümölcseit csak az idő folyamán tudta elérni. 

Valahol, mindenkiben egy Mentor lakózik.


   Segíteni valamilyen szinten mindenki tud a másikon és egyben egyik legnemesebb tett az emberiségben. És ez nem minden, a személyes történet felépití azt, aki vagy, az értékeidet magában foglalja és egy „esélyt” add, hogy bebizonyitsd másoknak az emberi mivoltod, ami nagy lépés, a karrierben, a szociális életben és hétköznapokban is. Ahhoz, hogy Önmagad lehess, kell legyen egy jó személyes sztorid, tapasztalatod, ami nagy hatást gyakorol másokra, elismerést vagy tiszteletet, inspirációt vagy akár érzelmeket. 

   A személyes történeted által nemcsak álmaidat, céljaidat válthatod valóra, hanem akár mindent megváltoztathatsz vele. Új kalandokat és új kihivásokat vonz magával, amely új utakat és ajtókat nyíthat meg életedben. A személyes történeted a legerőteljesebb láncszem új kapcsolatok és kezdetek felé, az igazi kulcs, az emberek szíve felé.

A személyes történeted nyomot hagy mindenhol, ahol jársz, mindenben, amit csinálsz és mindenkiben, akivel megosztod.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése