20 január 2020

YOUR LIGHT - A BELSŐ FÉNYED - A BENNED ÉLŐ FÉNY


Sok helyzet, arra tanított, hogy nincs könnyebb feladatunk ebben a világban, mint önmagunkat adni és másokat elfogadni. Mások kedvében járni egyrészt könnyű, de nagyon fárasztó feladat tud lenni, nem vagy önmagad, ettől nagyobb büntetés nincsen.

Az emberek többsége nehezen fogadja el és emészti meg azt a gondolatot, hogy vannak akik bátran merik vállalni ömagukat, pedig minden vágyuk, hogy ők is ezt tegyék, ám félnek, hogy megsérűlhetnek, hogy újra a mélybe érezhetik magukat vagy nem fogadják el őket, e végett másokat is arra ösztönöznek, hogy ne bocsássák ki belső fényűket, az az önmagukat illetve személyiségüket.


Az ellentétes hatások erőteljesek. Ne sérts senkit, mert megsértettek, cserébe viszonozd szeretettel, ne mondj vissza értelmetlen szavakat, nézd el nekik, a szomorú tekintetre pedig nyújts egy mosolyt. Semmi nem hatásosabb, mint ellenkező erővel hatni azokra, akik a leggyengébb erőtartalékkal próbálkoznak. 

Ami benned él soha nem múlhat el, oldható ki, éghet ki a fénye, sem ember, sem körülmény, sem helyzet nem veheti el annak hatalmát, birodalmában sem férhet, megnem közzelítheti, megsem éríntheti, a bennünk lévő fény, az Energiaforrás. 

A fény, az energia, a melegség, a tisztaság, az egyediség, a belső és külső megtestesítője, a szeretet képmása. 

A Fény, maga az élet.

Egy kicsi szikra, egy apró sugár, a benned lévő fényből vette kezdetét. Amikor, emberek életét megéríntjük, egy apró segítséggel, egy puha mosollyal, mindent megváltoztatunk és mi magunk is megváltozunk. Mindent, amit megéríntünk és megérintí életünket, szívünkbe halad, gondolatainkba ragad, az érzelmeinket bővíti és változtatja meg.

A szemek akkor csillognak, amikor összetalálkoznak.

Törekedj céljaidra, építsd a várad, a karriered, éld az életed...de soha ne feledkezz meg embertársaidról, akik a legfontosabbak az életedben, akik táplálják a benned lévő fényt és a benned rejlő szeretetet.

Ne vegyél el semmiből és senkiből, mindig tegyél hozzá!

Éríntsd meg a szíveket, bár hullám és harmónia fogja átjárni minden tapasztalatod, tudd, hogy ez a fejlődésed útja, ami végigkísér minden lépésedben, feljebb vísz, hegyeket mozdít érted és meggazdagítja lényed. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése