08 április 2019

SIKERÉLMÉNY

  
Mindig azt keresed, amid nincs, amire vágysz valamint, ami hiányzik. Valahol rátalálsz, többször is összefútol vele, de nem „veheted el” vagy teheted önmagadévá, bár annyira szeretnéd, hisz az, amire vágytál, hogy sikeres, boldog és végül önbetelejesültté válj. Olykor az élet, csak „ízelítőket” add, hogy ne máshol keressük kincseinket, hanem önmagunkban. 

Ami benned van, soha máshol megnem találod...


Arra voltál „nevelve”, hogy tanulj, jó bizonyítványokat érj el, majd továbbtanulj, hogy mégtöbbet tudj felmútatni a jövendőbeli munkahelyedre, ahol elkezdődik a nagybetűs életed és ez a siker titka. Biztos már többször találkoztál ezzel az állítással, de nem tiszta a kép, hogy ha nem ez lenne a siker, a boldogság és az önmegvalósítás titka, akkor mi? 



Előbb megkell fogalmaznod, hogy számodra mit jelent a siker, majd hogyan éred el azt valamint mi által, mire van szükséged, hogy mindazt elérd, amit tényleg Te szeretnél, nem pedig amit elvárnak Tőled és ez által csak megfelelni próbálsz másoknak, szülőknek, barátoknak, tanároknak, vagy a világnak, hiszen valamennyien felteszik önmagukban a kérdést, hogy ha más azt csinálja, azt dolgozik vagy arra szakosodik, akkor én is bekell álljak a sorba. És itt követed el a hibát. Nincs sor! 

TE mindig elöl leszel. Veled kezdődik és Veled végződik a sor!


A siker, nem egy végállomás vagy végső cél, hanem egy folyamat. A siker, nem egyszer megérkezik és soha többé el nem engedi kezed, hanem folyamatosan változik és mindig valamire tanít, valamivel meggazdagítja az életed, a léted, Önmagad. A siker, egy érzés végső soron, ahol több összetevőkkel szembesűl, mint önbízalomnövelés, tulajdonságok, készségek kibontakozása, örömérzet, boldogság. Röviden, a siker az érzelmi, értelmi és testi fejlődés atyja...

...a cikk további folytatása emailben elérhető, ha úgy érzed, hogy haladni szeretnél, ez egy nagy lépést kinál a sikered felé.


krisztina.blogger@gmail.com

Connectivity is Productivity!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése