25 február 2019

CSAK EGY ÉLET VAN...


Sokan mondják, “hiszen egy életem van, akkor mindent ki kell próbálni” és nem meghátrálni...A tény, hogy minnél több tapasztalatot gyüjtöl az életed során, minden rendben van ezzel és semmi gond vele míg számításba veszed a valódi céljaidat, álmaidat, vágyaidat, amikért igazán érdemes kalandoknak indulni és a legtöbbet megtapasztalni ezek kapcsán. 

Attól még, hogy egy élete van mindenkinek nem arra kell célozni a lelket, testet, elmét, hogy kihasználni minden fölösleges és maga után nyomot hagyó helyzetek, élmények belevetésébe. Éppen emiatt, mert egy élet adatot, akkor maximálisan ki kell használni, de nem bármit bevállalva, ami kockázattal járhat és kellemetlen következményekkel, hanem ellenkezőleg, hozd ki a legjobbat ebben az életben, nincs is más út vagy választás. Két véglet van, az egyik, hogy nem teszel semmit vagy a másik, hogy mindent beleadsz. Olyan is van, hogy e kettő között ingadozol, ami nem hozza meg a határtalan örömöt és céljaid, szenvedélyeid megélését, mert nem kerülsz harmóniában önmagaddal és az adottságaiddal. Az igazi “állat” akkor jön ki belőled, ha mindent beleadtál.

Teszel érte vagy hagyod, hogy érted tegyen...


Minden apró lépés, egy lépés, mely közelebb visz a legfelsőbb és maximális énedhez. Fokozva pedig megérinti legkiválóbb “eszközöd”, a szíved s a lelked mélyét. Hadd, hogy muzsikáljon Neked. 

 
Bár tisztán látod, hogy lépni kéne és azt is szeretnéd tenni, hiszen egy életed van, amiért küzdened kell, ám nem tudsz eligazodni, hogy pontosan merre és hogyan, inkább haladsz az árral? Egy jó módszer erre, hogy naponta foglalkozni ezzel a kérdéssel, hogy idővel kialakuljon a várt válasz. A másik dolog, tenni érte! Nem elég csak azzal a tudattal élni, hogy igen többet szeretnél kihozni önmagadból és mindent jobbá tenni magad körül de egyszerűen nem tudod hogyan. 

A cselekvések, a céljaid megvalósúlása felé megnyító kapú!


Van 24 órád, 1440 perc, ami 86400 másodpercet tesz ki, hogy ennyi idővel egy nap alatt mit kezdel, az kizárólag rajtad múlik és senki nem tehet hozzá, ám elvehet belőle, ha engeded. Használd ki értelmesen és hasznosan a legnagyobb és az egyetlen ajándékot, ami meghatározza egész léted és életed, az időd. Ne feledd, egy élet van! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése