30 szeptember 2018

23 szeptember 2018

AZ ÉLET DALLAMA



Tekints az Életre, mint egy különleges és egyedi Hangszerre, ami önmagában komponálja a saját Zenéjét, olyan Hangjegyek formálják, amik soha nem ismétlődnek és nincs hozzá hasonló Mű. 

Ez a remek Dallam, Te vagy!

16 szeptember 2018

A KÜLÖNBSÉG…VELED KEZDŐDIK



Mindent befolyásolhatsz és minden befolyásolhat, ami volt, van és lesz. Életed részévé válik mindaz, ami körülvesz és amit körülveszel. Ez egyértelműen hangzik, de ha belegondolsz és részletesebben átfontolod, rádöbbenhetsz soha nem látott kincsekre. Mozgasd meg a földet, tegyél nap mint nap Önmagadért és a világért, hogy majd egy nap nyugodt szívvel elmondhasd, hogy nyomot hagytál, amerre jártál és tetteid megerősítették lépteid és mások életét. A mindennapi élet nagy rejtelmeket tárhat eléd, ha a mindennapokat egyedi napokban fogod mérni és átélni. Minden egyes nap új örömökkel szolgál és új útakkal gazdagítja meg életed.

Légy

a kaland része!



Sokan lesznek akik megirigyelik, amit teszel nap mint nap Önmagadért, másokért és a világért, olyanok is megfordúlnak életedben, akik meggátolnak a céljaidban és mindent megtesznek annak érdekében, hogy TE ne haladj és ne légy JOBB és TÖBB, mint ők. Ám ezek az emberek azt még nem tudják, hogy TE ettől mégerősebbé válsz, még eltökéltebbé és nem adod fel álmaidat, hanem harcolsz értük és bebizonyítod, hogy TE különbség vagy a világban. 

Szerezd meg mindazt, amit más menni hagy!


Képzeld el, ha mindenki egyforma lenne a földön, az a tény, hogy nincs kitől inspirálódni, tanulni és példaképet követni. Sok ember mindig másvalakit követ, saját magát hasonlítja azokhoz a személyekhez, ami egy “biztonságot” add nekik, hogy jobbak legyenek és akár olyanok legyenek, mint a példaképük. Ez az emberiség mivoltját megerősiti, de háttérbe szorítja Önmagát, a saját értékeit és egyediségét. Minden példakép és inspiráció egy pluszt add az éltedhez és több leszel, mint voltál, de mindez attól lesz mégszebb, ha Te mindezt megduplázva téríted vissza. 

Egy ajándékot mindig egy üzenet követ.


Ha mindent meghálálsz, amit az élet eléd tárt és mindezt megfűszerezed Önmagaddal, az értékeiddel, tulajdonságaiddal, tapasztalataiddal és ami ettől mégfontosabb a veledszületett kincsekkel, amik Téged meghatároznak, ezzel biztos nem hibázhatsz. A belső vágyaidat valósítsd meg és éld át maximálisan, sikereidet oszd meg másokkal és hagyj üzenetet követőidnek. Amikor már kitérted a példaképed, Önmagadra találsz!

A legnagyobb példaképed és inspirációd Önmagad vagy!

 

09 szeptember 2018

SZEMÉLYES TÖRTÉNET


    
       A legkönnyebb út, hogy elnyerd az emberek szívét, ha a saját egyedi történeteddel állsz eléjük. A saját tapasztalataid és élményeid egyéniek, felkeltik mások érdeklődését és akár tetszését vagy még annál mélyebb érzések is nyomot hagyhatnak valaki szívében.