05 január 2018

HAPPY NEW YEAR !



2018


Úgy érzed, hogy az elmúlt év viharos volt, de valahogy még is eltelt. Szívedben új reményekkel ébredsz minden reggel, hogy talán ez az az év, amikor megvalósítod álmaidat és Önmagad. De attól tartol, hogy ez is csak “még” egy év az életedből, ami eltelik mint a többi és még semmi…Nem is tudod, hogy mit kezdjél céljaiddal, bár annyi van és úgy szeretnéd azokat megvalósítani. Én azt mondom Neked, ne habozz tovább, állj a sarkadra és tegyél meg mindent a céljaid érdekében. Felejtsd el, azt, ami nem sikerült, itt a lehetőség, hogy tedd sikeressé és látványossá! Soha nem késő. Mutasd meg a világnak Önmagad, hogy ki vagy és hadd, hogy büszkeség járja azt át! 

Új esztendő köszöntött be életedbe, hogy új reményekkel, örömökkel és sikerekkel gazdagítsa meg életed. Elérkezett az a pillanat, ami mindent megváltoztathat, ha Te is szeretnéd és teszel érte. Ha már végig pásztáztad az elmúlt évet, itt az ideje, hogy nekiláss és nekivágj az új évednek. Tedd meg fogadalmaidat, írd össze céljaidat és adj bele mindent!

Még mielőtt bárminek nekiállj, szerkezd meg a saját stílusod szerint a teendőidet az Új Évre. Vedd figyelembe azokat a tényezőket, amikor a listát írod össze a céljaiddal és fogadalmaiddal, hogy:

• külön célok, külön fogadalmak
• fogalmazz egyes szám, első személyben
• minden fölösleges dolgot zárjál ki, ami nem a céljaiddal kapcsolatosak
• mindent szervezz meg mielőtt nekilátsz
• időböl készülj el a részletekkel
• előre tudjad lépéseidet
• adj időt magadnak és céljaidnak
• ne siess, a jó munka időigényes
• soha nem késő megvalósítani

Ne feledd, hogy a célok évekre, hónapokra lebonthatóak illetve időhöz kötöttek, míg a fogadalmak akár egy egész életen át tarthatnak, a személyiségedet építik és kifinomúltabbá tesznek. Vidd bele céljaidba a teljes lényedet, hogy minden területen érvényesülhess és örömöt szerezz önmagadnak. Bontsd kategóriákra: Személyes célok, Egészségügyi célok, Munkacélok és Jóléti célok. 

Szedd össze gondolataidat és minden félelmet kizárva, merj nagyot álmodni és nagy célokat megfogalmazni. Tudd pontosan, mit vársz az élettől, hogy milyen életcélokkal rendelkezel. Kezd azokat lebontani, hónapokra, majd tovább, hetekre és végül napokra. Légy naprakész céljaiddal. Ne hanyagolj semmilyen teendőt, még akkor sem ha az kényelmetlen. Lépj ki a komfort zónából, akkor fogod tudni megvalósítani mindazt, amire vágysz. Ha belegondolsz, az igazi párra nehezen talál az ember, az igazi munkáját vagy hivatását nehez fedezi fel és minden ami fontos számára, az anyagiak elérése, célok megvalósítása, mind mind harccal és küzdelemmel jár. Hiszen ez a lényege. Az élet legszebb és legjobb dolgai erőfeszítés által láttak napvilágot. Merits ezekből erőt és soha ne add fel! Hallgass a belsődre, Önmagadra. 


Légy gyöngéd céljaidhoz és vigyél sok szeretetet bele.



TIPP: KÖVESD A TE ÁLMAIDAT!

TIP: FOLLOW YOUR DREAMS!

CONSEJO: SIGUE TUS SUEÑOS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése