22 augusztus 2017

MENNYIRE VAGY ELTÖKÉLT A SIKERHEZ?



Minden az önismerettel kezdődik és valahol azzal is ér véget. Amikor már elhatároztad, hogy nem vagy hajlandó folyamatos tudattalanságban élni, hanem tudatosan szeretnél foglalkozni önmagaddal és a szeretteiddel valamint a karrierrel vagy businessel, amiben nagy sikereket érhetsz el. Nem elég csak elméletileg kidolgozni, hanem a gyakorlatba kell fektetni az ötleteket, a stratégiákat, amellyek máskor is már beváltak illetve új módszereket is belevíhetsz egy siker érdekében. Már biztos hallottad azt a mondást, hogy „a szerelembe és a háborúban minden megengedett”, erről van szó, amit úgyanúgy a karrierben vagy businessben felhasználhatsz, azzal a kivétellel, hogy a törvényeket ne sértsd meg illetve másoknak ne árts azzal. Hiszen bármit megtehetsz, bármit kipróbálhatsz, hogy elérd a sikered, a TE sikered. Mindent, amit létrehozol, megalkotol, részévé válsz és részédé válik. 


Az emberek azt ismerik, hogy mindennek van egy kezdete és egy vége. Minden elveszi a kezdetét ez így igaz, de véget nem ismerünk. Minden folytatódik, minden folyamatos és valahová tart. Ha belegondolsz, bármit elérhetsz vagy bárkit megkaphatsz, illetve bármit elveszíthetsz vagy valakit elveszíthetsz, de azzal nem ér véget, azzal csak egy új kezdődik, valamint mindent tovább viszel magaddal, kivül vagy belül, az emlékeidben, az érzelmeidben, a lelki világodban. Semmi sem ér véget, ahhoz, hogy valami tényleg véget érjen, mint fájdalmak, szomorúság, sikertelenség, kellemetlenségek, ahhoz tenned kell érte és keményen megkell dolgoznod azért, hogy valamiből kilábalj és mindezt átváltsd kellemessé, boldogsággá, sikerré. Minden lehetséges. Nem kell feltétlenül végletekbe gondolkodni. Mindig van egy út, ami megadatik, ha hajlandó vagy azt meg is járni. Soha nem tudhatod, hogy mi vár egy ajtó mögött, míg ki nem nyítod azt. 

Ha szabályokat állítottál magad elé, szegd meg! Ne bűntesd magad azzal, hogy ezt be kell tartani, azt be kell tartani. Azt csak Te akarod betartani. Figyeld meg mindennapjaidat és gondold át, hogy mellyek azok az úgymond szabályok, határok, amelyek mögé vagy amelyeken túl nem léphetsz. Illetve figyeld meg azt, hogy mi történik akkor ha ezeket megszeged. Az igazi kincsek, ékszerek, amelyek feldíszitik az életed minőségét, nem abban található, hogy meddig mehetsz, egy bizonyos határra gondolván, hanem hogy egészen meddig júthatsz el, hogy a valódi célt elérd, a sikert megszerezd. Ne építs gátakat és falakat magad elé, ne ismerj határokat ha a célodról, a sikeredről van szó. A siker belső állapot, amely kivül fejti ki hatását. 

Mielőtt sikerélménybe részesülnél és sikeressé válnál döntsd el önmagadban, hogy már az vagy! Tekints önmagadra, mint egy sikeres emberre. Hidd el, hogy a siker neked is jár. Soha ne becsüld alá Önmagad! Hogy erre vagy arra nem lennél képes. Ha valamire vágysz és megszeretnéd valósítani, ne azonnal azzal válaszolj, hogy „ez lehetetlen”, „ugysem fog sikerülni” vagy ami rosszabb „másnak sikerült, nekem miért sikerülne?”. Az utóbbi, behálózza a gondolataidat és már csak arra leszel figyelmes, hogy tényleg nem sikerül semmi, pedig már mindent megpróbáltál. Engedd el a negatív gondolatokat, amelyek megakadályoznak attól, hogy a valódi képességeidre koncentrálj. Ugyanolyan sikeres lehetsz, mint bárki más illetve még sikeresebb. Csak rajad múlik, hogy mennyire vagy erős a gátoló gondolatoknak ellenállni és önmagadban hinni.

Tipp: Írd le, szerkezd meg, bontsd le lépésekre, mi az, amiket meg kell tenned, hogy elérd a céljaidat, a vágyaidat, az álmaidat és nem utolsó sorban, hogy megvalósítsd Önmagad! Tárd fel azt, amit más nem láthat! Hadd, hogy csodáljanak! Van egy ajándékod, hadd ragyogjon!

Write down, build, break down steps, what you need to do to reach your goals, your desires, your dreams, and last but not least to accomplish yourself! Explain what others can not see. Let them admire it! You have a gift, let it shine!

Anote, construya los pasos, lo que usted necesita hacer para alcanzar sus metas, sus deseos, sus sueños y, por último pero no menos importante, realizarte! Explique lo que otros no pueden ver. ¡Deja que lo admiren! ¡Tienes un regalo, deje que brille!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése