14 augusztus 2017

LÉGY ÖNMAGAD


A lelked olyan akárcsak a DNS-spirál, minden információ, amire szükséged van belevan kódolva, a legkisebb részletek is megtalálhatóak benne. Nyítsd meg szíved kapúját és ne tartsd zárva. Adj lehetőséget magadnak és a világnak. A siker ízét hamarosan migízleled, amint kitárod szíved. A legtermészetesebb emberi forma, ha Önmaga lehet. Minden megnyílvánulásod, amit másoknak átadsz, akkor lesz hiteles, ha az a valami szívből érkezik és őszinte. Ne csapj be másokat, mert azzal csak Önmagad csapod be. Nem érdemes szerepeket fölvenni és álarcok mögé bújni, amikor a legnagyobb támaszod mindig ott van veled, de ugyanakkor a legnagyobb ellenséged is lehet, ha nem vagy óvatos és folyamatosan megjátszod Önmagad. 

A kérdés nem az, hogyan add el Önmagad, hanem, hogy kinek szeretnéd eladni Önmagad, valamint miért? Ha arra pályázol, hogy sikereket akarsz elérni és hires szeretnél lenni, nincs ezzel semmi gond, de előbb tedd fel önmagadban azt a kérdést, hogy miért szeretnéd mindezt és ha visszatekintel, mit szeretnél látni? Minden siker felé vezető út, küzdelemmel jár. Változni, tanúlni és fejlődni csak az fog, aki mer. Tűzd ki magadnak, hogy kiknek és miért szeretnéd eladni azt, amit tudsz, amire képes vagy, ami átadásra vágy, valamint a nap végén, ha visszatekintel egy elért sikerre, figyeld meg, hogy mit nyújt az neked. Mitől lettél több, mint voltál. Mivel gazdagítottad meg lelked és életed minőségét. Fejtsd meg a titkot és a relytéjt mindenben, amit csinálsz. Mielőtt bármit elkezdel, lásd a kimenetelét, hogy hová szeretnél azzal eljútni és ami a legfontosabb, hogy milyen érzést vált ki mindaz belőled. Ha boldogságra gondolsz, részletezd. Mi változott meg benned, mit veszel észre önmagadban, ha valamit elérsz, amikor sikerélményben részesülsz, ez nagyon fontos ám. Nem is az a legfontosabb, hogy a célban értél, hanem az oda elvezető út. 



Mielőtt útnak indulsz egy cél felé, tegyél bőven a tarisznyádba útravalót, mert a táplálkozás nemcsak fizikailag fontos és nélkülözhetetlen, hanem úgyanúgy a lélek is feltöltődésre éhes. Vidd magaddal értékeid összességét, valamint minden olyan élményt, örömöt, amit elraktároztál az évek során, amiből mindig energiát tudsz meríteni. Ha valamit elhatároztál, csináld meg! Az úttól ne félj, csak a célt lásd magad előtt és élvezd az oda vezető útat. 

Sikeres csak az lehet, aki bátran vállalja Önmagát és azt akivé válhat. Ha úgy érzed, hogy monoton az életed, minden ugyanaz, mint egy hónappal az előtt vagy egy évvel, vagy akár többel is azelőtt, akkor itt a pillanat, hogy megkóstolj új ételeket is, nemcsak, amit saját magad készítel. Ne szükítsd le gondolatvilágodat, egy Önmagad által elképzelt világnak, hanem nyílj meg új útak felé. Lásd a szépséget az újban. Miért maradnál úgyanaz és ugyanúgy? Ha megvan a lehetőség, hogy mégjobb lehess és mégerőteljesebb. Ami pedig a legfontosabb, hogy minden lépéssel közelebb vagy az önmegvalósuláshoz. Amikor megvalósítod és végrehajtod azt, aki TE Vagy! Amit teszel és végrehajtol az adja a kulcsot a boldogsághoz. 

Tipp: Ha sikeres szeretnél lenni, légy Önmagad és minden tetted önmagadat tükrözze vissza, cselekedj mint senki más! Ne légy egy a sok közül, hanem légy a sok közül, az az Egy!

If you would like to succeed, be yourself and act like no one else! Do not be one of millions, be of millions, the One! 

 ¡Si usted quisiera tener éxito, sea usted mismo y actúe como nadie más! ¡No seas uno de millones, sea de millones, el Uno!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése