18 július 2017

ÚJJÁSZÜLETÉS



A komfort zónából való kilépés, a személyiséged fejlődése, a magadra való találás, megadja a lehetőséget és a megfelelő útat az újjászületésre. Nem fizikai értelemben, hanem lelki és szellemi szinten. A fejlődés és a szabadakarat mindenkinek megvan adva és mindenkiben ott van, csak kevesen használják. Úgyanúgy, ahogy sok emberre jellemző az, hogy sokan léteznek, de kevesen élnek. Ha valamit elszeretnél kezdeni az életben, belső vagy külső változásra értem egyaránt, a lényeg, hogy valami újat viszel az életedbe, akkor elinditasz valamit. Egy folyamatban lévő belső fejlődésnek leszel a tanúja, illetve akár külső hatásai is lesznek. Valami újat elkezdel, kipróbálsz, megtapasztalsz. Igazán soha nem fogod tudni, hogy milyen, amíg nem éltél azzal együtt. Minden, mindenkire másképpen hat. Ami nekem jó, nem biztos, hogy neked is és fordítva. 

Az újjászületés nemcsak nagy változás vagy fejlődés hatása által bontakozik ki, hanem a mindennapi élet csodáiban. Mindennap egy új nap. Minden reggel egy új reggel. Minden virradás egy új virradat. Soha nem lesz egyik ugyanolyan, mint a másik. Nem tudom, hogy ez mennyire érthető, illetve mennyire jött át a szavak mögötti értelme, ám más szavakkal élve, röviden annyi, mint ez a pillanat, ami csak egyszer történik meg.
Ne élj a sablonoknak, nem azt mondom, hogy ne tanúlj másoktól, vagy ne inspirálódj mások sikereiből, azzal nincs gond, de ne legyél olyan, mint más, légy Önmagad. Ne utánozz másokat a szó szoros értelemben, hanem utánozd cselekedeteiket, amelyek megfelelőek számodra, amelyek illenek a Te értékeidhez és a Te személyiségeddel összeférnek. Ne próbálj más valakit faragni önmagadból, mint aki vagy. Változtass önmagadon, a szokásaidon, a viselkedéseden, a rutinokon, amit betöltesz nap mint nap, az életstílusodon vagy az életviteleden, ám mindent Önmagadra szabjál. Nem hordhatod más “méretét”, csak a sajátodét. 



Élj méltóan önmagadhoz és élvezd az élet minden adott pillanatát. Semmi sem érkezik véletlenül, ami adott, fogadni kell. Ami nem megfelelő számodra, ne semmisítsd meg, attól még létezni fog, a gondolataidban, az érzelmi világodban. Mindenen alakítani kell, addig, amíg az megfelelővé válik számunkra. A legnagyobb tanító, akitől tanúlhatsz, az Önmagad vagy. Tetteid minden helyzet által megmútatják azt, aki vagy illetve azt, akivé válhatsz. Döntéseid fognak útat engedni újjab lépcsők felé. Kövesd, de ne csak az alakodat, hanem az alakúlásodat is. Ha újjítani szeretnél külsődön, előbb kezd a belsővel, hogy megtudd, hogy a megfelelő úton jársz-e. 

A hosszú, harmónikus és eggyensúlyban tartó élet alapvető kúlcsa a belső fejlődés. Kövesd a belső útadat, írányítsd a külsőt és teremtsd meg a megfelelő életet Önmagad és a körülötted lévők számára. Ha még az elején jársz, haladj tovább, ne állj meg. A gödrökből mász ki, a göröngyös útat bird ki és bírtokold értkeidet minden körülmények között. Tanúld meg, hogy mindent, amit elültetsz, csak akkor fog megnőni, ha azt gondozod. A mag csak akkor válik gyümölccsé, ha öntözik! 

Tipp: Ne várj valami után, ami soha nem fog eljönni...tegyél érte! Ez a megfelelő pillanat! Élj a lehetőségeknek!

Don’t wait for something that will never come…go for it!


NO ESPERES POR ALGO QUE NUNCA llegará… ¡VAYA POR ÉL!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése