06 április 2017

TE ÉS A VILÁG



Bármi, ami hihetetlen, attól még nem lehetetlen. A viselkedésed által alkotod meg a világod, a világ pedig “megalkotja” a viselkedésed. Bár a világ befolyásolja az ember viselkedését, gondolkodási módját, valamint a tetteit, fontos, hogy annak hatása mindig pozitívan világítsa meg életed minden pontját. Minden, ami hasznos, fogadd be, ami káros az egészségedre, a tetteidre, az életviteledre tekintve, kerüld el. Nem a világ alkot, hanem TE alkotod a világot. Lásd azokat az embereket, akik adni akarnak a világnak, akik összetartnak és megalkotják a világ pozitív oldalát. Ezek azok az emberek, akik voltak, vannak és tegyünk érte, hogy legyenek továbbra is. 



Ne feledd, hogy a világ rajtad is múlik. Tegyél érte. Bármit, amit teszel, gondolsz, létrehozol, az a világ fejlődésére fog kivetitődni. Mindent, amit létrehozunk, nemcsak önmagunkért, hanem másokért is tesszük, a világért. Ugyanakkor a világ támogatása elengedhetetlen feltétel a TE fejlődésedhez. Alkosd meg a saját világod, amit vetits ki a többi élőlényekre, hogy ők is táplálkozni tudjanak belőle. Inspiráld a világot, úgy, ahogy a világ is inspirál téged. Szeresd a világot! Amit kivetitsz a világba, az tér vissza hozzád. A világ attól színes, hogy szint viszel hozzá. A világba, mindenki a saját szinét teszi hozzá. Mivel TE pótolhatatlan vagy, senki nem tudja betölteni azt a helyet, azt a szint, ami a világ kiegészitéséhez szükséges. 

Fel kell ismerni a világ azon oldalát, amely hozzájárul a TE fejlődésedhez, a jólétedhez, a céljaidhoz, valamint azok megvalósításához. Nem minden a másokkal való megméretettés. Nem minden arról szól, hogy ki a jobb. A megfelelő, ha együtt tudunk alkotni, ha egyek tudunk lenni. Mivel, mindenki a maga módján jó, csak önmagával versenyezhet, hogy mind jobb és jobb legyen, abban, amit csinál. Ne másokkal hasonlítsd össze Önmagad, hanem azzal a személlyel, aki most három, öt illetve tíz éve voltál. Ugyanígy, vetitsd ki gondolataidba, vizualizáld és akár írd le is, hogy hol és ki szeretnél lenni három, öt vagy tíz év múlva. Ne feledd, hogy a jövőd a TE kezedben van. Most, a jelenben, alakítod ki azt a személyt önmagadban, aki a jövőben leszel. Légy harmóniában önmagaddal és a világgal. Tipp: Ne késleltesd tovább, vigyél szint a világba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése