27 április 2017

SZÁRNYALNI SZERETNÉL?



Nem attól félsz, hogy nem tudod megvalósítani mindazt, ami benned található, hanem attól tartol, hogy soha nem fogod megtalálni Önmagad. Azt, hogy mi a célod és azt, hogy ki vagy és hogy miért vagy itt. Emiatt fontos, hogy próbára tedd Önmagad, hogy tapasztalatokat szerezz és megismered azt, aki Vagy. Naponta olyan jelek figyelmeztetnek, amelyek szeretnének valamit súgalni. Azt, hogy mit akarnak mondani, TE kell észrevedd és rájébredj. Használd a hangod, a belső hangod! A legszebb dallam, aminek hangod tudsz adni az, aki valóban vagy. Minden, amit teszel és ahogy teszed, azzal csak Önmagad fejezed ki. Mindenre, amire szükséged van, önmagadban megtalálod. Használd ki Önmagad! 


Amikor arra gondolsz, hogy XY dolgot szeretnél az életben megvalósítani és azzá szeretnél válni és tudod mind ennek a miértjét, illetve másképp nem is tudod elképzelni, hogy más valaki legyél, akkor önmagadra találtál. Ez a kezdet, az első lépés. Ha megjártad ezt az útat és önmagadra találtál, tudod, hogy mit akarsz, az igazi küzdelem ez után kezdődik, hogy harcolj az álmaidért, hogy megvalósítsd azokat. Tartsd szem előtt a céljaid, álmaid, vágyaid térképét, ami az életed tükrözik. Haladj nap mint nap e felé. Tegyél nap mint nap értük. Nincs lehetetlen. Ne ismerj lehetetlent! 


Találd meg azt a dolgot az életben, amitől szárnyalsz, amitől úgy érzed, hogy az eget is eléred. Találd meg azt a célt, amiről mindig is álmodtál és amit egész életedben eltudsz képzelni. Amint megtaláltad, vetítsd ki a világba, hadd, hogy mindenki lássa, hogy ki vagy és mit tudsz másoknak átadni. A legkönnyebb, hogy ezt felismerd és felfedezd önmagadban, amikor a saját világodban érzed Önmagad valamitől, ami a legboldogbbá tesz, az a valami a tiéd, ne hagyd hogy elvesszen! Amit önmagaddal hoztál, azt tovább kell adnod és azt viszel magaddal, amit mások tovább adtak neked! Inspirálódj, tanulj, de soha senkit ne utánozz, légy eredeti, légy Önmagad! Tipp: Írd le egy papírlapra, hogy mi az, ami a legnagyobb vágyad, célod az életben. Majd készíts tervet hozzá és lépésről lépésre valósítsd meg! Bontsd ki szárnyaidat és repülj!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése