27 április 2017

SZÁRNYALNI SZERETNÉL?



Nem attól félsz, hogy nem tudod megvalósítani mindazt, ami benned található, hanem attól tartol, hogy soha nem fogod megtalálni Önmagad. Azt, hogy mi a célod és azt, hogy ki vagy és hogy miért vagy itt. Emiatt fontos, hogy próbára tedd Önmagad, hogy tapasztalatokat szerezz és megismered azt, aki Vagy. Naponta olyan jelek figyelmeztetnek, amelyek szeretnének valamit súgalni. Azt, hogy mit akarnak mondani, TE kell észrevedd és rájébredj. Használd a hangod, a belső hangod! A legszebb dallam, aminek hangod tudsz adni az, aki valóban vagy. Minden, amit teszel és ahogy teszed, azzal csak Önmagad fejezed ki. Mindenre, amire szükséged van, önmagadban megtalálod. Használd ki Önmagad! 

25 április 2017

AZ ÉLET ÉRTELME



Minden, ami volt, van és valaha lesz, annak értelme van. Ugyanúgy, mindenki léte értelmet add és nyújt a világnak. Semmi és senki nincs hiába. Ha az élet értelmét keresed, keresd önmagadban. Minden, ami benned található, annak értelme van, hadd, hogy érvényesüljön mindaz, amit önmagadban rejtegetsz. Az igazi önmagad megtalálása az, amikor a tükörbe nézel és látod a láthatatlant. Az igazi szépség, belülről jön. Mutasd meg, hogy mi mindent rejtegetsz önmagadban és valósítsd meg a megvalósulandót. Az élet értelme, a végső állomás, ahová megérkezel és vár a boldogság. Az odáíg elvezető út, nem mindig egyenes, de éppen ez a lényege, hogy megtaláld az értelmét mindennek, végső soron a TE életed értelmét. Figyeld a jeleket, amik nem véletlenek, hanem egyre közelebb visznek az értelemhez. 

20 április 2017

HOVÁ TARTOL?



Az idő telik, egyre gyorsabban, de ha tudod azt felhasználni és beosztani csak a legfontosabb dolgokra az életedben, akkor megtaláltad utadat. Minden időt arra fordíts, hogy önmagaddal foglalkozz és mindazzal, valamint mindazokkal, ami és akik fontosak számodra. Ha mindez már megvan és úgy éled mindennapjaidat, hogy naprakész vagy az értékeiddel és eleget teszel azoknak, akkor pontosan tudnod kell, hogy hová tartol mindezzel. Vedd sorba az értékeidet és mérlegeld, hogy mitől érték az számodra, illetve miért kötődsz hozzájuk. Hová tartol az értékeiddel? Mit akarsz mindazzal elérni? Mit nyújt minden egyes érték számodra? 

18 április 2017

HOGYAN TOVÁBB?



Járod utadat és alakítod életed, folyamatosan azon dolgozol, hogy megvalósíts minden célt, amire vágysz, de egy-egy ponton elakadsz és nem tudod, hogyan tovább. Ha olykor összezavartnak érzed magad vagy úgy érzed, hogy megakadtál utadon, állj meg és lassíts. Semmit sem érdemes elsíjetni és főleg nem az életet. Minden pillanat, ami adott ki kell használni, azért van, de soha ne térj le az útról, amit kitűztél magad elé. Bár vannak más utak is, amelyek csalogatóak, ne dölj be azonnal mindennek. Mindent alaposan át kell gondolni és csak akkor érdemes valamibe belevágni, ha tudod, hogy miért teszed és mit szeretnél azzal elérni. Mindezt úgy tudhatod meg, ha figyelsz önmagadra és arra amit érzel. Minden külső kérdésre, belső választ keress! Ne mástól vagy máshol, hanem önmagadban. Minden, ami veled kapcsolatos, arról csak TE dönthetsz. Ha valamit szeretnél, tedd meg, ha valamit nem szeretnél, kerüld el, ne külső, hanem belső döntsön. Figyelj a belső hangra, ami mindig csak a javadat szolgálja. 

14 április 2017

SZERESS!



A szeretet semmivel nem téveszthető össze, nincs hozzá hasonló érzés. A szeretet, hatalom, annak a szívében, aki használja. A szeretet felszabadít és megszabadít. A szeretet több, mint gondolnánk. A szeretet TE vagy. A szeretet Én vagyok. Szeretet minden és mindenki. A szeretet alkotott meg mindent. Szeretet által jött létre és valósúlt meg mindaz, amivel nap mint nap találkozol, illetve amit nap mint nap használsz, valamint, amit körülötted látsz és érzékelsz, az mind mind, a szeretet eredménye. Mindez, a szeretet szóból indult. Bárki, bármit létrehozhat, ám csak úgy tudja azt megvalósítani, ha hitet visz bele és mindazt szeretettel füszerezi meg. Tipp: légy szeretettel áldott! 


11 április 2017

AZ ÉLET ISKOLÁJA



Elgondolkodtál már azon, hogy mennyire fontosak a tapasztalatok az életben? Ez adja a valódi tanulást, a valódi önmegismerés alapjait. A tapasztalatok nemcsak utat mútatnak Önmagad felé, hanem minden téren tanitani próbálnak, úgy mint egy mester a tanítványát. Önmagad felé, a tapasztalatokon keresztül vezet az út. Az, ami benned rejlik legjobban úgy ismered fel, ha megtapasztalod. Különbséget csak akkor ismerhetsz fel két vagy több dolog között, ha ismered azokat. Bármi megismerése pedig az a tudás, amit már megtapasztaltál. Csak akkor határozhatsz meg valamit, ha jól ismered azt. 

06 április 2017

TE ÉS A VILÁG



Bármi, ami hihetetlen, attól még nem lehetetlen. A viselkedésed által alkotod meg a világod, a világ pedig “megalkotja” a viselkedésed. Bár a világ befolyásolja az ember viselkedését, gondolkodási módját, valamint a tetteit, fontos, hogy annak hatása mindig pozitívan világítsa meg életed minden pontját. Minden, ami hasznos, fogadd be, ami káros az egészségedre, a tetteidre, az életviteledre tekintve, kerüld el. Nem a világ alkot, hanem TE alkotod a világot. Lásd azokat az embereket, akik adni akarnak a világnak, akik összetartnak és megalkotják a világ pozitív oldalát. Ezek azok az emberek, akik voltak, vannak és tegyünk érte, hogy legyenek továbbra is. 

04 április 2017

TE LÉTEZEL IS, MIKÖZBEN ÉLSZ?




Az emberek többsége, megfeledkezik élni. Az életet, élni kell! Léteznek lehetőségek, mint a család, amely támogatást, megértést biztosít vagy csoportok, ahol barátokra találsz, kulturális helyek, ahol fejlesztheted Önmagad vagy üdülési helyek, ahol kikapcsolódhatsz, ez lehet akár egy park vagy egy tengerpart is, a munkahely, ahol produktivitásodat fejezheted és fejlesztheted, illetve bármi és bárhol, ahol és ami neked jó, ahol TE jól érzed magad, erről szól az egész. Ezek azok a lehetőségek, amelyekkel élni kell! Nem elég csak egy célnak élni – csak a családnak, vagy csak a barátokért, vagy csak a munkának és semmi több nem férhet az életedbe?! Az értelmét az adja, ha minél több értéket az életed részévé teszel, attól magabiztosabbá és erősebbé válsz. Az aki csak egy értéknek él, valamint csak egy értékkel rendelkezik, mi van akkor ha az egyszer csak már nem lehet az élete része? Mi van akkor, ha az megszünik? Arra van bizony, a többi érték, hogy ott legyen melletted, amikor a legnagyobb szükséged van rá, legyen az bármi vagy bárki. Akkor élsz igazán, ha minden értéknek adol önmagadból és minden értékből meriteni tudol