28 február 2017

LELKI MŰVÉSZET


       
A művészet, mindenkiben megtalálható. Minden lélek egy művész. Hogy megtud, hogy benned milyen művészet található, keresned és kutatnod kell önmagadban. Saját magad művészetét, csak Te fedezheted fel. Lelked mélyén biztos, hogy már érezted, hogy több vagy és többre vagy képes, csak nem tudod, hogyan fejezd ki. Az emberek többsége, arra koncentrál, hogy milyen lesz az út, hogyan fog odáíg eljútni, ahová szeretne. Ha mindig a következő lépést figyeled az életben, megfeleztkezel az adott lépésről, amiben Vagy!



A művészetet, egyféleképpen ismerheted fel, önmagadban és másokban is, ha az a valami Szép, ha az a valami Csodálatos, ha az a valami megérinti a Lelked. Gondolkodj el azon, hogy mi az, amire mindig odafigyelsz, hogy nemcsak jól sikerüljön, hanem szép legyen, hogy valami csodálatosat alkoss. Lehet, hogy az a valami, mindig is előtted volt, de nem vetted észre. Hogy valamire rátalálj, megtaláld azt a valamit, amit keresel, nem kell messzire menni, csak Önmagad lelki világába, ahol minden kérdést egy válasz követ. Kövesd az önmagadban rejlő kincseket! Juttasd kifejezésre! Erre vágyik lelked szépsége és művészete. Ez lehet egy adottság, egy képesség, egy tulajdonság, az a valami, aminek nincs párja. Szépséged és művészi lelked, páratlan. Mindenki szépsége és művészete egyedi. Nem lehetsz egy a sok közül, hanem Te, a sok közül Egy vagy! Még egy olyan mint Te, nincs.




Minden alkotásod, ami tetszést, szeretetet és különleges érzést vált ki belőled, az mások csodálatát fogja kiváltani. Ha valamire büszke vagy, amit létrehoztál, teljesen mindegy, hogy mi az, akkor az sikerrel jár. A művészet, attól lesz minél színesebb, ha minél több érzékszervet beleviszel, az által tükröződik vissza egyedi szépsége. Egy étel is attól lesz finom, ha minél több ízeket tartalmaz. Az élet egy művészet. Alkotásod, művészetet hoz létre. Alkoss, teremts, hadd  áradni belőled a művészetet! Hozd önkifejezésre a benned lévő művészi lelket. Minden ember egyedi, úgy ahogy a művészet is egyedi szépségen alapszik. Egyetlen formája, hogy létrehozz valamit, ami alapból egyedi, ha hagyod megnyílvánulni, azt ami benned van. Tipp: készíts listát azokról a dolgokról, amit szívesen csinálsz, ami szívből jön és fedezd fel benne művészi lelked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése