16 február 2017

CSELEKEDJ!



Minden időd eltelik és a nap végére, elégedetlen vagy. Bár sok mindent el szerettél volna végezni, mégsem sikerült. Ez egyre frusztráltabbá tesz. Nagyon kellemetlen és nem tudod követni lépéseidet. Egy dolgot biztosra vehetsz. Nem az idő alakítja a mindennapjaidat, hanem TE vagy az, aki alkotod a saját idődet a mindenapokban! Ne úgy tekints az időre, mintha az mindenkiről szólna, az a TE időd és csak rólad szól. Rajtad múlik, hogy kit viszel az idődbe, kivel akarod azt megosztani és kinek adol belőle. Az idődet úgy osztod be, ahogy a szíved, tested és lelked kivánja. Mindent, amit beleviszel a saját idődbe, az fontos és meghatározó számodra. Úgy is tekints rá. Értékeld! Az idő múlékony. Tedd idődet minél gazdagabbá! 


Az idő Veled együtt keletkezik! Sem a tegnap, sem a holnap nem idő, mert nem vagy ott. Ami volt, tapasztalat, ami lesz, kihívás. Az idő, a mostban van, ahol Te is ott vagy. Bárhol vagy, bármit csinálsz, légy ott, abban az időben! Éld át! Az idődet a legjobban, akkor tudod érzékelni, ha testileg és lelkileg része lehetsz. 


Ha eddig mindig másról és másokról szólt az időd, kezd el Önmagad bele vinni. Az idődet Te határozod meg. Az időd nagy része rólad szóljon és ne másról. Ne csak próbáld, hanem tedd meg! Ne végezd el más helyet a dolgokat, ne veszitsd az idődet olyan dolgokkal, amelyek talán nem is olyan lényegesek, mint ahogy azt gondolod. Nem veszítel semmit ha változtatol a saját időd beosztásán, hanem időt nyersz, a fontos és a legfontosabb dolgok átéléséhez. A tennivalókból, a feladatokból adjál és hadjál másoknak is, nem tehetsz meg mindent egyedül. Rangsorolj és minden, ami rólad szól nyerjen előnyt. Éld és élvezd az idődet, úgy, hogy beleviszel mindenből, ami értelmet add a boldogságodnak. Haladj fontossági sorrendbe. Mind e mellett, szakíts időt, Önmagadra! Ahol magadba fordúlhatsz és követheted lelked fejlődését. TE teremted az idődet. A pillanat a Te időd, az idő pedig a Te pillanatod! Tipp: Hagyj időt a gondolkodásra, de a legtöbb idődben cselekedj, Önmagadért! Légy produktív!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése