28 február 2017

LELKI MŰVÉSZET


       
A művészet, mindenkiben megtalálható. Minden lélek egy művész. Hogy megtud, hogy benned milyen művészet található, keresned és kutatnod kell önmagadban. Saját magad művészetét, csak Te fedezheted fel. Lelked mélyén biztos, hogy már érezted, hogy több vagy és többre vagy képes, csak nem tudod, hogyan fejezd ki. Az emberek többsége, arra koncentrál, hogy milyen lesz az út, hogyan fog odáíg eljútni, ahová szeretne. Ha mindig a következő lépést figyeled az életben, megfeleztkezel az adott lépésről, amiben Vagy!

23 február 2017

HÁLA



Mindent megkaphatsz. Bármire, amire vágysz, a tiéd lehet. Bármiről, amiről álmodtál, megvalósulhat. Mindent megszerezhetsz, ha mindazt, megtudod hálálni, ha köszönetet tudsz adni. Légy alázatos és mondj köszönetet minden új napért, mindent eltelt percért, minden sikerért és minden szeretetért. Akkor fogod tudni igazán megtapasztalni, az élet legszebb oldalát! Amikor köszönetet mondasz, az mindig szívből szóljon, s nem megszokásból. Amikor köszönetet mondasz, nemcsak műveltségből tedd, hanem hálából. 

21 február 2017

MOSOLYOGJ



Mindannyian egy rohanó világban élünk, ahol még egy mosoly is időt igényel. De ez nem kell, hogy így legyen. És nem szabad, hogy így maradjon. A legnagyobb és legszebb, amit mindenki adni tud és kapni szeret, az egy mosoly. Mindig egy üzenetet hord maga mögött. A mosoly nem hiába van és nem hiába használjuk. A mosoly, üzenet. A mosoly, megértés. A mosoly, elfogadás. A mosoly, együttérzés. A mosoly, törődés. A mosoly, kisugárzás! 

16 február 2017

CSELEKEDJ!



Minden időd eltelik és a nap végére, elégedetlen vagy. Bár sok mindent el szerettél volna végezni, mégsem sikerült. Ez egyre frusztráltabbá tesz. Nagyon kellemetlen és nem tudod követni lépéseidet. Egy dolgot biztosra vehetsz. Nem az idő alakítja a mindennapjaidat, hanem TE vagy az, aki alkotod a saját idődet a mindenapokban! Ne úgy tekints az időre, mintha az mindenkiről szólna, az a TE időd és csak rólad szól. Rajtad múlik, hogy kit viszel az idődbe, kivel akarod azt megosztani és kinek adol belőle. Az idődet úgy osztod be, ahogy a szíved, tested és lelked kivánja. Mindent, amit beleviszel a saját idődbe, az fontos és meghatározó számodra. Úgy is tekints rá. Értékeld! Az idő múlékony. Tedd idődet minél gazdagabbá! 

09 február 2017

LÉPJ ELŐBBRE!



Mindened megvan, de valahogy mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik. Valami, ami által teljesnek éreznéd Önmagad. Érzed, hogy valamire még szükséged van, de nem találod. Reflektálj. Nézz önmagadba és lásd, vedd észre, azt amit keresel. Benned található. Keresd önmagadban a kérdéseidre a választ. Ne várj másra, tegyél önmagadért! Ígyekszel esetleg több munkát, több szórakozást bevállalni, annak érdekében, hogy ne érezd a hiányt. Ha úgy érzed, hogy nyomasztó ez a hiány, ne próbáld kiegészíteni más dolgokkal. Egy dolgot biztosan tehetsz. Ne menekülj, sehova és semmibe. Előbb találd meg a helyed. Ahol a Te világod, az a Te helyed. 

06 február 2017

VÉGTELEN SZÉPSÉG



Az élet többről szól, mint aminek látszik. Rendkivüli dolgokat rejt, amit szabad szemmel nem lehet látni. Minden megteremtett szépség, egykor belül kezdődött. Minden, ami körülvesz, minden, amit látsz, belső szülemény. A fejlődés előbb belül fogan, majd kifelé sugárzik. Ha megtanulod lelki szemmel figyelni a dolgokat, látni azokat, a szépséged fejlődésének leszel a tanúja. Minden, ami egyensúlyban és harmóniában van, a szépség és tökéletesség megtestesítője. Tartsd egyensúlyban lelked és tested. 

02 február 2017

FEDEZD FEL ÖNMAGAD!

       Mindannyiunknak van egy elképzelése az életről, a világról, az emberről. A kérdés, hogy Te meddig jútottál mindez felfedezésében. Meddig jútottál, Önmagad felfedezésében? Mindenki rendelkezik egy bizonyos jellemmel, személyiséggel, szokásokat alakít ki, céljai vannak és valahová el akar jútni. Mindenki egyedi, Te is az vagy. De ezt nem elég csak egyszerűen tudni, hanem fel kell fedezni, át kell élni, érezni kell. Látni fogod, hogy mit rejt az egyediség, nem csúpán szokások sokasága, vagy egy kialakított kép. Személyiség vagy, ami egyedi! A személyiség, belülről fakad és a sajátosság kifejezője. Minden, ami belülről fakad, csak akkor lesz több, ha azt megosztod. Ez tesz különlegessé!