24 január 2021

Happy New Year 2021!!! Boldog Új Évet 2021!!!

Elérkezett egy újabb év, ami újabb reményeket és lehetőségeket tartogat azok számára, akik elakarnak érni valamit ebben az évben, magunk mögött hagyva az elmúlt év csalódásait, kellemetlen pillanatait vagy egyébb sikertelenségeit. 2020 sokak életét megváltoztatta és mélyebb gondolatok megfontolására “kényszerítette”, nincs kivétel, az elmúlt év egy szűrés önmagában, ahol mindannyiunkat megváltoztatta akarattal vagy akaratlanul, a fejlődés önmagától is működik. Ami nem sikerült, még nincs elveszve, egy lépés, avagy egy lépcső közelebb vitt a boldogságod elérésében. 2021-ben más sem a teendő, mint elérni és végrehajtani a céljaidat, megvalósítani az álmaidat, vágyaidat és dolgozni azokon az ötleteiden, ami örömöt okoz és sikert arat. 

Mindennek előtt kezd azzal, hogy kristálytiszta képet kapjál arról amire vágysz, és pontosan tervezd meg, hogy mi a teendő, mellyek azok a lépések amellyek  által megvalósíthatod nemcsak a gondolataidban, de a valóságban is megteremtheted az álmaidat, ami önmagában a boldogság kezdete.

Ebben az életben a boldogság nem a tárgyakban leendő, hanem az emberi kapcsolatokban, és végső soron önmagunkban, hogy jobbak, erősebbek, tudatosabbak, megfontoltabbak legyünk mint tegnap voltunk. Ne veszítsd az időd olyasmivel vagy olyan emberek társaságában, akik nem érdemelnek meg, tedd a dolgod és haladj utadon, minden mást zárj ki, ami nem a céljaiddal kapcsolatos és nem a támogatásodra szolgál.



Ha kérdéseid vagy ötleteid vannak, bátran oszd meg őket! Üzenetben vagy akár emailben is megteheted. 

Látogass be a következő weboldalra, ahol újabb inspirációs, motivációs bejegyzéseket teszek közzé.